Voor ambachten

Handelsonderneming Louter levert aan verschillende ambachtsbedrijven zoals slagers, poeliers en visspeciaalzaken. Vanuit onze achtergrond hebben wij veel kennis van de mechanisatie en automatisering van het slagersambacht en visverwerking.

Onze strategie omvat maatwerk en service op basis van de juiste voorraad. Hierdoor kunnen wij altijd snel de juiste service leveren. Handelsonderneming Louter is het adres voor al u producten en diensten, deze combinatie is uniek! Of het nu gaat om het leveren van producten of machines die u dagelijks ondersteunen in uw ambacht. Ook voor onderhoud en reparaties staan wij voor u klaar.

Service
Om uw bedrijfsvoering te optimaliseren bent u afhankelijk van een betrouwbaar productieproces. Hiervoor leveren wij niet alleen de benodigde apparatuur, maar staan wij ook voor u klaar als er iets op korte termijn gerepareerd moet worden. Om onze service optimaal te verlenen is flexibiliteit de belangrijkste uitdaging. U kunt ons ten alle tijden bellen voor het inplannen van een reparatie met spoed, maar ook voor het reguliere onderhoud aan uw machines. Onze mensen zijn specialist en hebben alle kennis in huis om al uw machines te onderhouden. Of het nu gaat om u vaatwasser of de gehaktmolen, wij repareren vakkundig en snel!

Kwaliteit
De kwaliteit van onze producten en diensten is het grootste goed. Zowel de kwaliteit van de producten als het maatwerk wat geleverd word door onze vakkundige technische medewerkers.

Wij denken graag met u mee! Wij inventariseren eerst de wens om vervolgens een passende oplossing te bieden. Handelsonderneming Louter zoekt altijd binnen uw begroting naar de juiste oplossing. Wij beschikken over vele inkoopkanalen waaruit we het beste voor u kunnen samenstellen.

Visie
Wij van Handelsonderneming Louter geloven dat het ambacht ook in de toekomst een groot deel zal blijven vertegenwoordigen in onze branche.

Wij willen meer zijn dan alleen het adres voor al uw producten en service ook willen wij het ambacht ondersteunen door een rol te spelen in het verbinden van mensen, bedrijven en instanties door middel van het aanspreken van ons uitgebreide netwerk. Handelsonderneming Louter streeft er naar om het ambacht in al zijn verzetten te ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in contact brengen van een leerling met een potentiële werkplek. Stel ons voor de uitdaging en schroom niet om te vragen!

neem contact op

Heeft u vragen?
U kunt ons bereiken op
0224 - 217 273
ma / vr 08:00 tot 17:00


Adresgegevens

Louter
Witte Paal 320 E
1742 LE Schagen

Contactgegevens

T   (0224) 217 273
F   (0224) 291 735
E   info@louteronline.nl
W   www.louteronline.nl

algemene voorwaarden