Voor industrie

Veel industriële bedrijven weten de weg naar Handelsonderneming Louter al te vinden. Of deze nu actief zijn in de vleesindustrie of het verwerken van vis. Wij bieden voor beide een passende oplossing in het leveren van een totaalpakket.

Zo doen wij periodiek onderhoud aan de machines zodat wij een continue productieproces kunnen garanderen. Wij weten uit ervaring dat het belangrijk is om een goede leverancier achter je te hebben staan in geval van problemen met het machinepark. Tevens kunnen wij de productie in alle verzetten ondersteunen met verbruiksartikelen. In dit geval kunt u denken aan alle HACCP voorgeschreven disposables of op naam geproduceerde verpakkingen. Ook de reinigingsmiddelen/gereedschappen die de HACCP voorschrijft of die nodig zijn om een EEG nummer te behouden kunnen wij leveren. Denk hierbij aan het gehele Vikan assortiment of aan ons eigen merk reinigingsmiddelen Pro-Food.

Onze visie
Handelsonderneming Louter ziet een steeds grotere vraag ontstaan naar ambachtelijke producten die op grote schaal worden geproduceerd. Wij geloven dat de consument steeds kritischer word in wat hij of zij wenst te consumeren. De tijd dat men concessies kon doen in de kwaliteit om de prijs op pijl te houden hebben wij ver achter ons liggen. Hierin ondersteund Handelsonderneming Louter de industrie. Vaak kunnen wij met kleine aanpassingen in uw productieproces de kwaliteit garanderen die u wenst terwijl uw kostprijs gelijk blijft. Informeer naar de mogelijkheden!

neem contact op

Heeft u vragen?
U kunt ons bereiken op
0224 - 217 273
ma / vr 08:00 tot 17:00


Adresgegevens

Louter
Witte Paal 320 E
1742 LE Schagen

Contactgegevens

T   (0224) 217 273
F   (0224) 291 735
E   info@louteronline.nl
W   www.louteronline.nl

algemene voorwaarden